Суп-пюре з пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Любіть овочеві супи-пюре з вершками? Якщо так, то обов'язково варто спробувати повторити цей рецепт. Ніжний, апетитний, в міру легкий і дуже смачний. Рекомендую простий варіант супчика на замітку!
Хочу показати вам, як приготувати суп-пюре з пореєм і картоплею. Ніжну текстуру, а також смак додадуть вершки. В якості основи можна використовувати овочевий або курячий бульйон, а також звичайну воду. Перед подачею можете доповнити супчик зеленню, сухариками або шматочками смаженого бекону, наприклад. Спробувати точно варто!
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Лук-пориста - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 500-600 грам
- Бульйон - 1.5 L (або вода)
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, чебрець, перець, зелень)
1. Вимийте, обсушити і подрібніть порей.
2. У каструлі розігрійте вершкове масло, викладіть цибулю.
3. Додайте подрібнений часник і смажте на середньому вогні, помішуючи, хвилин 8-10.
4. Викладіть нарізану кубиками картоплю, додайте сіль, спеції, бульйон або воду.
5. Варіть близько 12-15 хвилин до м'якості картоплі.
6. Акуратно дістаньте з каструльки спеції.
7. Подрібніть за допомогою погружного блендера овочі. Влийте вершки, поставте на вогонь і прогрійте.
Усе, суп-пюре з пореєм можна подавати до столу.
Смачного!
Усе, суп-пюре з пореєм можна подавати до столу.
Смачного!