Рецепт Суп-пюре з пореєм фото

Суп-пюре з пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Лук-пориста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На швидку руку
Супи, Супи-пюре

Любіть овочеві супи-пюре з вершками? Якщо так, то обов'язково варто спробувати повторити цей рецепт. Ніжний, апетитний, в міру легкий і дуже смачний. Рекомендую простий варіант супчика на замітку!

Хочу показати вам, як приготувати суп-пюре з пореєм і картоплею. Ніжну текстуру, а також смак додадуть вершки. В якості основи можна використовувати овочевий або курячий бульйон, а також звичайну воду. Перед подачею можете доповнити супчик зеленню, сухариками або шматочками смаженого бекону, наприклад. Спробувати точно варто!

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Лук-пориста - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 500-600 грам
  • Бульйон - 1.5 L (або вода)
  • Вершки - 1 Склянка
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, чебрець, перець, зелень)
суп-пюре з пореєм - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити і подрібніть порей.
суп-пюре з пореєм - фото крок 2
2. У каструлі розігрійте вершкове масло, викладіть цибулю.
суп-пюре з пореєм - фото крок 3
3. Додайте подрібнений часник і смажте на середньому вогні, помішуючи, хвилин 8-10.
суп-пюре з пореєм - фото крок 4
4. Викладіть нарізану кубиками картоплю, додайте сіль, спеції, бульйон або воду.
суп-пюре з пореєм - фото крок 5
5. Варіть близько 12-15 хвилин до м'якості картоплі.
суп-пюре з пореєм - фото крок 6
6. Акуратно дістаньте з каструльки спеції.
суп-пюре з пореєм - фото крок 7
7. Подрібніть за допомогою погружного блендера овочі. Влийте вершки, поставте на вогонь і прогрійте.
Усе, суп-пюре з пореєм можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти