Суп пюре з гречки
(покроковий рецепт з фото)
Сур-пюре з гречки - це оригінальний варіант подачі смачного і всім нам звичного гречаного супу, так знайомого з дитинства. Цей суп точно сподобається всім любителям супів-пюре, можете бути впевнені!
Цей суп дуже простий як в плані приготування, так і в плані смаку. Тому його обов'язково потрібно подавати з будь-яким додатком, наприклад, з курячою грудкою, хрустким беконом, запеченими на грилі або обсмаженими грибами або овочами, а можна з усім відразу, тоді кожен додасть собі в тарілку то, що йому найбільше подобається! Все це урізноманітнює смак супу і зробить його більш оригінальним і насиченим.
- Гречка - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряча грудка - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вода - 1.3 L
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. У каструлю наберіть приблизно 1, 3 літра води і поставте на вогонь.
Коли вода закипить, всипте гречку і варіть на повільному вогні.
Тим часом натріть на крупній тертці моркву і дрібно наріжте цибулину.
Обсмажте цибулю з морквою в олії до м'якості.
Надішліть обсмажені цибулю з морквою в суп, приправити сіллю, поперчіть, можна додати лавровий листочок, тільки перед пюрірованіем його необхідно буде витягти.
Поки суп доварюється, куряче філе наріжте на тонкі пластини і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Не забудьте посолити і поперчити за смаком.
Суп готовий, він вийшов не надто рідким, гречка добре розварилася.
Пюріруйте суп за допомогою погружного блендера.
Готовий суп подавайте в невеликій піалі з парою шматочків обсмаженої курочки. Смачного!