Суп-пюре овочевий з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Суп-пюре овочевий з вершками - трохи пікантний, спасибі perchiku перець чилі. Можете додати в суп-пюре курячий бульйон, але я не стала, люблю чистий смак овочів. Пригощайтеся.
Опис приготування:
Суп-пюре овочевий з вершками повний вітамінів, завдяки соковитим смачним овочам. Обов'язково готуйте його в холодну пору року. Він зміцнить ваш імунітет і допоможе протистояти простудним захворюванням. Зробіть до нього тости або сухарики. Перчики Чилі можете подрібнити в суп-пюре або ж просто поварити їх в бульйоні, а після дістати, щоб вони не гірчить. Про це я напишу в рецепті. Бажаю вам приємного апетиту!
- Картопля - 4 штуки
- Качан цвітної капусти - 2-3 штук
- Вода - 4 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 3-4 штук
- Перчик Чилі - 2 штуки
- Помідори - 3-4 штук (або консервовані.)
- Томатна паста - 50 мілілітрів
- Куркума - 2-3 чайних ложок
- Нежирні вершки - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Спочатку наріжте дрібно картопля і кольорову капусту. Варіть їх разом до готовності.
Цвітна капуста звариться трохи швидше, дістаньте її і викладіть в чашку. Відставте в сторону.
Наріжте моркву.
Дрібно порубати часник. Так як в результаті ми будемо подрібнювати суп-пюре блендером, не потрібно тиснути часник.
До картоплі викладіть моркву. Варіть до готовності. Як тільки морква і картопля стали м'якими, подрібніть їх блендером.
Додайте борошно.
Викладіть в каструлю томатну пасту і дрібно нарізані помідори, свіжі або консервовані. Знову подрібніть все блендером.
Викладіть варену цвітну капусту, дрібно наріжте перчики чилі і додайте в каструлю.
Додайте вершки, перемішайте. Можете збити блендером ще раз, щоб подрібнити перчик чилі.