Рецепт Суп-пюре кукурудзяний фото

Суп-пюре кукурудзяний
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Смачний, легкий, але в той же час ситний суп. Спробуйте варіант, як приготувати кукурудзяний суп-пюре. Смачний і цікавий рецепт першого страви, який обов'язково сподобається вашим домочадцям.

Опис приготування:

Існують десятки рецептів різноманітних перших страв. Пропоную цікавий варіант кукурудзяного супу. Він легкий, смачний і поживний. Покрокова інструкція з фотографіями підкаже всі нюанси приготування. Приступаємо!

  • Кукурудза - 300 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Картопля - 1-2 штук
  • Овочевий бульйон - 0, 5 L
  • Rafinirovannoe масло - 2 Ст. Ложки
  • Куркума - ½ Чайних ложок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
суп-пюре кукурудзяний - фото крок 1
1. Збираємо всі інгредієнти для приготування страви.
суп-пюре кукурудзяний - фото крок 2
2. Морква і картоплю чистимо і моєму, нарізаємо невеликими шматочками. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії, відправляємо в неї овочі. Додаємо сіль і спеції, обсмажуємо все до напівготовності.
суп-пюре кукурудзяний - фото крок 3
3. Бульйон відправляємо на вогонь і доводимо до кипіння.
суп-пюре кукурудзяний - фото крок 4
4. Додаємо в киплячий бульйон овочі зі сковороди і консервовану кукурудзу. Ретельно перемішуємо, додаємо приправ і солі за смаком. Варимо до повного приготування овочів.
суп-пюре кукурудзяний - фото крок 5
5. Крохмаль розводимо в окремій мисці, переливаємо його в киплячий суп. Варимо ще близько 3-5 хвилин.
суп-пюре кукурудзяний - фото крок 6
6. Знімаємо каструлю з вогню, за допомогою блендера перебиваємо все в однорідну масу, і ставимо все знову на вогонь на 3-5 хвилини. Суп готовий, смачного!

Схожі рецепти