Суп-пюре кукурудзяний
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, легкий, але в той же час ситний суп. Спробуйте варіант, як приготувати кукурудзяний суп-пюре. Смачний і цікавий рецепт першого страви, який обов'язково сподобається вашим домочадцям.
Існують десятки рецептів різноманітних перших страв. Пропоную цікавий варіант кукурудзяного супу. Він легкий, смачний і поживний. Покрокова інструкція з фотографіями підкаже всі нюанси приготування. Приступаємо!
- Кукурудза - 300 грам
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 1-2 штук
- Овочевий бульйон - 0, 5 L
- Rafinirovannoe масло - 2 Ст. Ложки
- Куркума - ½ Чайних ложок
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
1. Збираємо всі інгредієнти для приготування страви.
2. Морква і картоплю чистимо і моєму, нарізаємо невеликими шматочками. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії, відправляємо в неї овочі. Додаємо сіль і спеції, обсмажуємо все до напівготовності.
3. Бульйон відправляємо на вогонь і доводимо до кипіння.
4. Додаємо в киплячий бульйон овочі зі сковороди і консервовану кукурудзу. Ретельно перемішуємо, додаємо приправ і солі за смаком. Варимо до повного приготування овочів.
5. Крохмаль розводимо в окремій мисці, переливаємо його в киплячий суп. Варимо ще близько 3-5 хвилин.
6. Знімаємо каструлю з вогню, за допомогою блендера перебиваємо все в однорідну масу, і ставимо все знову на вогонь на 3-5 хвилини. Суп готовий, смачного!