Суп із кролика з овочами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика дуже смачне і корисне. Суп з нього стане прекрасним обідом для всієї родини. Для супу можна використовувати будь-які частини кролика, але мені більше подобається в суп додавати ребра.
Готовий суп розлийте по тарілках і посипте свіжою зеленню. Також можна додати трохи сметани. Смачний, легкий і поживний суп, безумовно, припаде до смаку всій родині. Пригощайтеся!
- Крольчатина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Перлова крупа - 1/3 склянки
- Вода - 2 L
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком

Шматочки кролика залийте водою, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні годину.

Окремо обсмажте подрібнені цибулю, морква і болгарський перець. Коли м'ясо звариться, додайте обсмажені овочі в суп.

Додайте в суп нарізану картоплю і промиту перловку.

Проваріть все разом до готовності картоплі і крупи, хвилин 15. За смаком посоліть і додайте спеції.

Смачного!