Смачний суп з кролика
(покроковий рецепт з фото)
При правильному приготуванні страви з м'ясом кролика виходять дуже смачними! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати смачний суп з кролика - дієтичне, наваристий, ароматне перша страва!
Моя бабуся розповіла мені, як приготувати смачний суп з кролика, і сьогодні я поділюся з вами цим рецептом! Виходить такий супчик дієтичним, дуже ніжним і шалено ароматним завдяки спецій, які ви, до речі, можете змінювати на свій розсуд. Рекомендую вам солити такий супчик в самому кінці, щоб м'ясо не втратило соковитість, а овочі зберегли свій сік. Обов'язково приготуйте такий супчик зиязикам днем, він вас точно порадує!
- Морква - 150 грам
- Лук-пориста - 150 грам
- Часник - 2 штуки
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Квасоля стручкова - 1 Склянка
- Спагеті - 100 грам
- Масло оливкове - 40 грам
- Вино біле сухе - 120 грам
- Розмарин - 1 За смаком
- Перець гострий - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Мускатний горіх - 1 За смаком
1. Для початку наріжте м'ясо кролика невеликими шматочками. Потім наріжте все овочі: цибуля-порей - півкільцями, морква - п'ятачка і наполовину, кубиками наріжте болгарський перець, роздавите часник.
2. Квасоля стручкова у мене вже нарізана і заморожена. На оливковій олії злегка припустіть м'ясо, додайте розмарин і морква з болгарським перцем. Припустите минут 10, потім додайте цибулю-порей.
3. Коли овочі обсмажити, додайте вино і дайте спирту випаруватися. Додайте спеції. Залийте суп окропом, поставте на повільний вогонь і варіть 10-15 хвилин.
4. Відваріть до напів-готовності спагетті, додайте в суп. Додайте квасолю стручкову і варіть ще 10-15 хвилин під кришкою. Посоліть в самому кінці. Смачного!