Суп гороховий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте себе насиченим, густим і ароматним гороховим супом! Ну а мультиварка допоможе вам в приготуванні і заощадить час.
Гороховий суп завжди був невід'ємним елементом традиційної російської кухні. І правда, хто відязикаться від тарілочки наваристого супу, звареного на копченому м'ясі та приправленого сметаною і зеленню? звичайно, ніхто. Та й не потрібно відмовлятися! Навчіться варити смачний гороховий суп в мультиварці. Читайте простий рецепт горохового супу в мультиварці з фото.
- Горох - 300 грам
- Копченості - 500 грам (ви можете обрати, що побажаєте - окіст, бекон, копчені ребра і т.Д.)
- Цибуля - 100 грам
- Картопля - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, лавровий лист - - За смаком

Промийте горох під проточною водою, потім залийте холодною водою і залиште.

Очищену цибулю дрібно наріжте.

У чашу мультиварки налийте олію і викладіть цибулю. Виберіть режим "випічка" і дайте цибулі обсмажити.

Поки цибуля смажиться, натріть моркву на великій тертці.

Викладіть моркву в мультиварку. Смажте овочі протягом 10 хвилин (не закривайте його кришку).

Очищену картоплю наріжте невеликими кубиками.

Копченості також наріжте невеликими кубиками.

Перекладіть картопля, копченості та горох в мультиварку (воду з гороху попередньо злийте). Залийте продукти холодною водою до позначки "максимум" . Закрийте кришку і виберіть режим "суп"/ "гасіння", таймер встановіть на 1, 5 годину.

Після звукового сигналу про завершення програми відкрийте кришку, додайте сіль, перець і спеції. Дайте супу настоятися протягом 15 хвилин. Гороховий суп готовий. Смачного!