Суп гороховий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Порадуйте себе насиченим, густим і ароматним гороховим супом! Ну а мультиварка допоможе вам в приготуванні і заощадить час.
Опис приготування:
Гороховий суп завжди був невід'ємним елементом традиційної російської кухні. І правда, хто відязикаться від тарілочки наваристого супу, звареного на копченому м'ясі та приправленого сметаною і зеленню? звичайно, ніхто. Та й не потрібно відмовлятися! Навчіться варити смачний гороховий суп в мультиварці. Читайте простий рецепт горохового супу в мультиварці з фото.
- Горох - 300 грам
- Копченості - 500 грам (ви можете обрати, що побажаєте - окіст, бекон, копчені ребра і т.Д.)
- Цибуля - 100 грам
- Картопля - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, лавровий лист - - За смаком
Промийте горох під проточною водою, потім залийте холодною водою і залиште.
Очищену цибулю дрібно наріжте.
У чашу мультиварки налийте олію і викладіть цибулю. Виберіть режим"Випічка" і дайте цибулі обсмажити.
Поки цибуля смажиться, натріть моркву на великій тертці.
Викладіть моркву в мультиварку. Смажте овочі протягом 10 хвилин (не закривайте його кришку).
Очищену картоплю наріжте невеликими кубиками.
Копченості також наріжте невеликими кубиками.
Перекладіть картопля, копченості та горох в мультиварку (воду з гороху попередньо злийте). Залийте продукти холодною водою до позначки"Максимум" . Закрийте кришку і виберіть режим"Суп"/"Гасіння" , таймер встановіть на 1, 5 годину.
Після звукового сигналу про завершення програми відкрийте кришку, додайте сіль, перець і спеції. Дайте супу настоятися протягом 15 хвилин. Гороховий суп готовий. Смачного!