Рецепт Суфле з курячого фаршу фото

Суфле з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Птах, Курка, Куряче філе, Яйця, Молоко
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Суфле

Ніжне суфле з курячого фаршу на сніданок і для самих маленьких, і для дорослих. Смачно, ситно, і головне - корисно!

Якщо ви не знаєте, чим порадувати своїх дітей, то я хочу порекомендувати вам простий рецепт страви - суфле з курячого фаршу. Блюдо на кожен день, середньої складності, час приготування близько півтори години. Будьте впевнені: захоплення ваших близьких не буде меж. Нижче ви побачите детальний рецепт суфле з курячого фаршу.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - щіпка
суфле з курячого фаршу - фото крок 1
Готуємо фарш. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності. Рекомендую порізати філе на невеликі шматочки, щоб прискорити процес.
суфле з курячого фаршу - фото крок 2
Прокручуємо готове і злегка остигле філе через м'ясорубку два рази. Фарш готовий!
суфле з курячого фаршу - фото крок 3
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо в холодильник для охолодження. Додаємо в готовий фарш два жовтки і столову ложку м'якого вершкового масла. Ретельно перемішуємо.
суфле з курячого фаршу - фото крок 4
Сюди ж додаємо борошно, знову перемішуємо.
суфле з курячого фаршу - фото крок 5
Додаємо молоко, ретельно перемішуємо ще раз.
суфле з курячого фаршу - фото крок 6
Охолоджені білки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків.
суфле з курячого фаршу - фото крок 7
Вводимо збиті білки в курячу масу, акуратно все перемішуємо. Змащуємо силіконові формочки вершковим маслом, заповнюємо їх на дві третини.
суфле з курячого фаршу - фото крок 8
Ставимо випікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Схожі рецепти