Суфле з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне суфле з курячого фаршу на сніданок і для самих маленьких, і для дорослих. Смачно, ситно, і головне - корисно!
Якщо ви не знаєте, чим порадувати своїх дітей, то я хочу порекомендувати вам простий рецепт страви - суфле з курячого фаршу. Блюдо на кожен день, середньої складності, час приготування близько півтори години. Будьте впевнені: захоплення ваших близьких не буде меж. Нижче ви побачите детальний рецепт суфле з курячого фаршу.
- Куряче філе - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - щіпка
Готуємо фарш. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності. Рекомендую порізати філе на невеликі шматочки, щоб прискорити процес.
Прокручуємо готове і злегка остигле філе через м'ясорубку два рази. Фарш готовий!
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо в холодильник для охолодження. Додаємо в готовий фарш два жовтки і столову ложку м'якого вершкового масла. Ретельно перемішуємо.
Сюди ж додаємо борошно, знову перемішуємо.
Додаємо молоко, ретельно перемішуємо ще раз.
Охолоджені білки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків.
Вводимо збиті білки в курячу масу, акуратно все перемішуємо. Змащуємо силіконові формочки вершковим маслом, заповнюємо їх на дві третини.
Ставимо випікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.