Суфле з кабачків з індичкою під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, вишукане і дуже смачна страва - ось, чим може похвалитися цей рецепт приготування суфле з кабачків з індичкою під соусом! Рекомендую спробувати тим, хто любить витонченість у всьому!
Одна моя близька подруга не їсть м'яса. І ось перед її приходом я довго думала, ніж її можна здивувати і вразити. Знайшла ось такий рецепт приготування суфле з кабачків з індичкою під соусом! У порції для неї, я м'ясо не додавала, але навіть в "вегетаріанської" версії суфле було чудовим! Так що ділюся рецептом і з вами!
- Вершкове масло - 50 грам
- Філе індички - 150 грам
- Борошно - 50 грам(20 грам - для соусу, інше - в тісто)
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Кабачок - 1 штука (або два маленьких)
- Апельсин - 1-2 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Джем апельсиновий - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 1 За смаком
1. Збиваємо масло кімнатної температури з борошном. Повинна вийти пастоподібна консистенція. Додамо молоко і яєчні жовтки. Окремо подрібнити індичку і кабачки, акуратно додамо в тісто.
2. Яєчні білки збиваємо в густу піну, акуратно вводимо в тісто. Спеції - за смаком.
3. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Можливо, буде потрібно більше часу. Треба, щоб суфле піднялося, але не було сирим в серединці. Перевіряйте сірником.
4. Зробимо соус. Для цього обсмажити борошно, що залишилося, вливаємо сік. Як тільки закипить і загусне, вогонь зменшимо, додамо соєвий соус, томатну пасту і джем. Спеції - за смаком.
5. Готово! Смачного!