Рецепт Суфле з кабачків з індичкою під соусом фото

Суфле з кабачків з індичкою під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря
Гарячі страви

Ніжне, вишукане і дуже смачна страва - ось, чим може похвалитися цей рецепт приготування суфле з кабачків з індичкою під соусом! Рекомендую спробувати тим, хто любить витонченість у всьому!

Одна моя близька подруга не їсть м'яса. І ось перед її приходом я довго думала, ніж її можна здивувати і вразити. Знайшла ось такий рецепт приготування суфле з кабачків з індичкою під соусом! У порції для неї, я м'ясо не додавала, але навіть в "вегетаріанської" версії суфле було чудовим! Так що ділюся рецептом і з вами!

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Філе індички - 150 грам
  • Борошно - 50 грам(20 грам - для соусу, інше - в тісто)
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Кабачок - 1 штука (або два маленьких)
  • Апельсин - 1-2 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Джем апельсиновий - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 За смаком
суфле з кабачків з індичкою під соусом - фото крок 1
1. Збиваємо масло кімнатної температури з борошном. Повинна вийти пастоподібна консистенція. Додамо молоко і яєчні жовтки. Окремо подрібнити індичку і кабачки, акуратно додамо в тісто.
суфле з кабачків з індичкою під соусом - фото крок 2
2. Яєчні білки збиваємо в густу піну, акуратно вводимо в тісто. Спеції - за смаком.
суфле з кабачків з індичкою під соусом - фото крок 3
3. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Можливо, буде потрібно більше часу. Треба, щоб суфле піднялося, але не було сирим в серединці. Перевіряйте сірником.
суфле з кабачків з індичкою під соусом - фото крок 4
4. Зробимо соус. Для цього обсмажити борошно, що залишилося, вливаємо сік. Як тільки закипить і загусне, вогонь зменшимо, додамо соєвий соус, томатну пасту і джем. Спеції - за смаком.
суфле з кабачків з індичкою під соусом - фото крок 5
5. Готово! Смачного!

Схожі рецепти