Суфле схоже на «Пташине молоко»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Приготувати десерт"Пташине молоко" - ціла наука, на яку потрібно багато часу і клопоту. Рекомендую прочитати, як приготувати суфле схоже на"Пташине молоко" . Легко, а до смаку не відрізнити.
Опис приготування:
Ніжне, повітряне, пружне суфле схоже"Пташине молоко" просто тане в роті. Суфле а-ля"Пташине молоко" прикрасить новорічний стіл 2018, і Ваші гості оцінять цей десерт по достоїнству. Дуже смачний, ніжний і легкий торт, який є фаворитом для багатьох. Докладний покроковий рецепт суфле дозволить навіть новачкові в кулінарії створити кулінарний шедевр і здивувати своїх близьких незрівнянним десертом.
- Куряче яйце - 1 грам
- Молоко - 75 мілілітрів
- Цукор - 70 грам
- Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
- Желатин - 10 грам
- Вершки - 125 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 8 грам
Желатин замочити у воді і дайте йому набрякнути. Змішайте яйце, молоко, цукор, сіль, крохмаль, ванілін. Варіть на середньому вогні до загусання, помішуючи віночком.
Коли крем охолоне, введіть в нього желатин.
Збийте вершки до пишності. Після введіть сир і збийте ще раз до однорідності.
Змішайте заварний і вершкові частини, збиваючи після кожної доданої ложки.
Надішліть крем в силіконову форму, акуратно розподіліть і залиште в холодильнику на 2-4 годину.