Стейки тріски смажені
(покроковий рецепт з фото)
Смажена риба в будь-яку погоду і час доби йде на ура, особливо якщо це тріска. Сьогодні я пропоную посмажити її стейки - це дуже швидко, просто і неймовірно смачно.
У цьому рецепті я хочу розповісти вам, як приготувати стейки тріски смажені, дуже просте і в той же час неймовірно смачна страва. Останнім часом я віддаю перевагу готувати риби не цілком, а купую вже готові стейки, це не так дуже дорого, зате так виходить мінімум відходів, тільки смачне добірне м'ясо. Ну а смажити їх простіше простого, я використовую найлегший варіант, не тільки тому, що це швидко, але і тому що, на мій погляд, в такому вигляді риба виходить найсмачніше. Так що наступного разу, коли в магазині будете проходити повз прилавки з рибою, Зверніть увагу, чи немає там стейків. Ну а якщо ви знайдете те, що шукали, тоді вперед додому готувати свою сім'ю відмінний вечеря, а я допоможу вам і розповім, як зробити стейки тріски смажені.
- Стейки тріски - 500 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Масло оливкове - 40 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - - За смаком


