Рецепт Стейк з яловичини фото

Стейк з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 23 лютого
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Швидко, смачно і майже як в ресторані Навіть краще - адже готували ви його самі.

Опис приготування:

Якщо ви любитель"справжнього" м'яса, без підлив і соусів, то цей рецепт для вас. Я розповім вам, як приготувати стейк з яловичини швидко і смачно. Найголовніше - вибір м'яса. Воно повинно бути молодим і свіжим. Друге правило - розрізані м'ясо тонко, мінімум 1.5 см. Ну і третє - стейки смажаться на сильно розігрітій сковороді-гриль і дуже швидко. М'ясо для стейка можна маринувати в соєвому соусі, наприклад. Я приведу вам як приклад простий рецепт стейка з яловичини. Почати готувати стейки слід з нього. Смачного вам м'яса

  • Яловичина - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
стейк з яловичини - фото крок 1
Щоб приготувати стейк, нам знадобиться хороше м'ясо. Краще купити на ринку у знайомого м'ясника.
стейк з яловичини - фото крок 2
Зачищаємо м'ясо, видаляємо плівки.
стейк з яловичини - фото крок 3
Нарізаємо яловичину на шматки товщиною 1, 5-2 см.
стейк з яловичини - фото крок 4
Змішуємо сіль і перець. Можна використовувати суміш перців, можна додати сухі трави.
стейк з яловичини - фото крок 5
Посипаємо нарізані шматки м'яса сумішшю солі і перцю. Для того, щоб на стейках були полосочки і щоб стейк добре присмажився, смажимо їх на сковороді гриль. Нагріваємо сковороду і смажимо без масла! Спочатку одну сторону: 2-3 хвилини.
стейк з яловичини - фото крок 6
Потім перевертаємо стейк і обсмажуємо другу сторону таку ж кількість часу.
стейк з яловичини - фото крок 7
Якщо вам не подобаються стейки, рожеві всередині, накрийте їх кришкою після того, як перевернули на іншу сторону і потримайте на сковороді хвилини 3-4.

Схожі рецепти