Стегно індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати на вечерю щось незвичайне і оригінальне? Я допоможу вам! Сьогодні я розповім, як приготувати стегно індички в духовці за оригінальним рецептом. Приступимо до приготування страви!
Тепер і вам відомий цей дивно простий, але дуже корисний рецепт. Таке блюдо здатне перетворити будь-який день в свято. Як гарнір можна приготувати картоплю фрі (або просто підсмажте її). Стегна індички виходять ще смачнішими, якщо додати під шкурку часничку.
- Стегна індички - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2-4 штук
- Сіль, перець - За смаком
Насправді приготування займе всього лише 3 кроку. Почнемо з підготовки. Стегна індички потрібно гарненько виміть і просушити паперовими рушниками.
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Відокремлюємо шкіру від м'яса, всередину закладаємо лавровий лист, трохи вершкового масла.
Поверхня гарненько змащуємо сіллю і перчиком.
Стегна можна замотати у фольгу і відправити в духовку на 25-30 хвилин. Через 25 хвилин знімаємо фольгу і підрум'янюємо стегенця. Блюдо готово, смачного!