Рецепт Стегенця з грибами фото

Стегенця з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Гриби, Кольорова капуста, Печериці, Курячі стегна
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже часто готую різні частини курки (окосту, стегна, гомілка), адже це дуже просто і швидко. Можна скористатися сковородою або духовкою. Розповім про рецепт, як приготувати стегенця з грибами.

Ви можете зробити блюдо запас і розігрівати перед подачею на стіл. Як гарнір використовую пюре з цвітної капусти і обсмажені гриби. Стегенця спершу обсмажую на сковороді на сильному вогні, щоб запечатати всі соки, а потім запікаю для рум'яної скоринки і ніжного м'яса.

  • Стегенця - 1 штука
  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Розмарин - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Гриби - 5-6 штук
  • Бульйон - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
стегенця з грибами - фото крок 1
1. Вимийте окіст і витріть його, потім приправити сіллю і poperčite. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, потім викладіть м'ясо і обсмажуйте 6-8 хвилин.
стегенця з грибами - фото крок 2
2. Перекладіть курячий окорок в форму для запікання, додайте гілочку розмарину і полийте оливковою олією. Надішліть на 20 хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку.
стегенця з грибами - фото крок 3
3. Вимийте кольорову капусту і розберіть її на суцвіття. У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь.
стегенця з грибами - фото крок 4
4. Доведіть воду до кипіння і відправте в неї капусту, варите 6-8 хвилин після закипання.
стегенця з грибами - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть очищені цілі зубчики часнику, обсмажте 1 хвилину і відставте в сторону.
стегенця з грибами - фото крок 6
6. Дістаньте капусту з води і відкиньте на сито, потім за допомогою блендера подрібніть в пюре, додайте вміст сковороди, бульйон, розмарин, сіль і перець, перемішайте.
стегенця з грибами - фото крок 7
7. Вимийте і наріжте крупно гриби, поверніть сковороду на вогонь і розігрійте з рослинним маслом, викладіть гриби, обсмажте до готовності.
стегенця з грибами - фото крок 8
8. Викладіть пюре з цвітної капусти, потім - гриби і курячий окорок, додайте гілочку чебрецю і подавайте до столу.

Схожі рецепти