Рецепт Стегенця з грибами фото

Стегенця з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Гриби , Кольорова капуста , Печериці , Курячі стегна
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 45 хв.

Дуже часто готую різні частини курки (окосту, стегна, гомілка), адже це дуже просто і швидко. Можна скористатися сковородою або духовкою. Розповім про рецепт, як приготувати стегенця з грибами.

Опис приготування:

Ви можете зробити блюдо запас і розігрівати перед подачею на стіл. Як гарнір використовую пюре з цвітної капусти і обсмажені гриби. Стегенця спершу обсмажую на сковороді на сильному вогні, щоб запечатати всі соки, а потім запікаю для рум'яної скоринки і ніжного м'яса.

  • Стегенця - 1 штука
  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Розмарин - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Гриби - 5-6 штук
  • Бульйон - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
стегенця з грибами - фото крок 1
1. Вимийте окіст і витріть його, потім приправити сіллю і poperčite. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, потім викладіть м'ясо і обсмажуйте 6-8 хвилин.
стегенця з грибами - фото крок 2
2. Перекладіть курячий окорок в форму для запікання, додайте гілочку розмарину і полийте оливковою олією. Надішліть на 20 хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку.
стегенця з грибами - фото крок 3
3. Вимийте кольорову капусту і розберіть її на суцвіття. У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь.
стегенця з грибами - фото крок 4
4. Доведіть воду до кипіння і відправте в неї капусту, варите 6-8 хвилин після закипання.
стегенця з грибами - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть очищені цілі зубчики часнику, обсмажте 1 хвилину і відставте в сторону.
стегенця з грибами - фото крок 6
6. Дістаньте капусту з води і відкиньте на сито, потім за допомогою блендера подрібніть в пюре, додайте вміст сковороди, бульйон, розмарин, сіль і перець, перемішайте.
стегенця з грибами - фото крок 7
7. Вимийте і наріжте крупно гриби, поверніть сковороду на вогонь і розігрійте з рослинним маслом, викладіть гриби, обсмажте до готовності.
стегенця з грибами - фото крок 8
8. Викладіть пюре з цвітної капусти, потім - гриби і курячий окорок, додайте гілочку чебрецю і подавайте до столу.

Схожі рецепти