Стегенця з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва з розряду "складіть всі разом і включіть її" . Так і вчинимо.
Поріжте цибулю та печериці. Стегенця промийте і просушіть паперовим рушником. Kuric сіль, поперчіть, посипте улюбленими спеціями. Покладіть на змащений маслом або застелений фольгою протівень.Сверху викладіть цибулю та печериці. Запікайте спочатку під фольгою, а потім зніміть фольгу і відправте ще підрум'яниться.
- Стегенця - 2 кілограма
- Печериці - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
Курячі стегенця промийте, видаліть пір'я і все зайве. Покладіть на деко або в форму для запікання.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Печериці теж нарізати.
М'ясо добре посолити, поперчити і присмачити спеціями. Розподіліть спеції по всьому м'ясу.
Зверху на м'ясо покладіть цибулю і нарізані печериці. Я беру підготовлені, заморожені.
Розігрійте духовку 220 градусів. Форму з м'ясом затягніть фольгою (накрийте) і запікайте стегенця в духовці близько 1 годину. Зніміть фольгу і знову поверніть м'ясо в духовку, щоб зовнішня частина підрум'янилася.
Подайте до столу відразу, гарячими.
Подайте до столу відразу, гарячими.