Соус з яблук і груш
(покроковий рецепт з фото)
Цей прекрасний соус з яблук і груш може стати відмінним доповненням до млинців або оладок. Втім, можна такий соус не тільки до солодких страв подавати - наприклад, до курки він підійде відмінно.
Сьогодні в моєму рецепті - інструкція, як зробити соус з яблук і груш. Цей пюреподібний соус стане прекрасним доповненням до будь-якого чаювання з млинцями. Зберігати готове пюре необхідно в холодильнику. Якщо ж ви робите пюре великими партіями, то краще варіантом буде законсервувати його. Отже, читайте рецепт соусу з яблук і груш і приступайте до справи!
- Яблука - 1800 грам
- Груші - 1800 грам
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Ванілін - 1-2 чайних ложок
- Обкладинка - 1/4-1/2 чайних ложки
Очищаємо яблука і груші од хвостиків і серцевини. Покладіть в каструлю з водою. Доведіть до кипіння і додайте цукор. Варіть 20-30 хвилин, поки фрукти не стануть м'якими.
Процідіть і очистіть від шкірки. Так само почистити фрукти можна до варіння, ножем для чищення картоплі.
Перетріть фрукти в кухонному комбайні до консистенції, яка вам подобається. Додайте лимонний сік і ваніль. Також, ви можете додати трохи кориці.