Сорбет з кавуна
(покроковий рецепт з фото)
Спекотного літа немає нічого кращого освіжаючого сорбета з кавуна. Взагалі, з кавуном варто дружити, він відмінно виводить з організму шлаки. Додамо лимончика, м'яти, все охолодити і вишуканий десерт готовий!
Сорбет з кавуна освіжає. Це - відмінний яскравий десерт, який прикрасить будь-який літнє свято. Бажано готувати сорбет за допомогою блендера і виготовлення морозива, але можна шматки кавуна попередньо заморозити. Можна також додати лід.
- Кавун - 1 штука
- Лимони - 2 штуки (потрібен сік.)
- М'ята свіжа (пучок) - 1 штука
- Цукровий сироп - 1/4 склянки
1. Приготуйте все інгредієнти для сорбета. Сироп можна використовувати готовий або зварити з води з цукром на свій смак.
2. Промийте і розріжте кавун. Виберіть з м'якоті кісточки, поріжте її на шматки.
3. Шматки кавуна покладіть в блендер.
4. Додайте в блендер сироп.
5. Лимон розріжте наполовину. Нам потрібен сік. Видавіть. Виберіть кісточки. Лимонний сік також влийте в блендер.
6. Промийте м'яту і також додайте в блендер.
7. Збийте все до однорідної маси.
8. Збиту в блендері масу можна покласти в мороженицу. Якщо у вас немає такої, тоді шматки кавуна (перед тим, як збивати їх в блендері) заморозьте в морозилці.
9. Сорбет з кавуна викладіть в креманки, прикрасьте листком м'яти. Смачного!