Рецепт Солодкі великодні булочки фото

Солодкі великодні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Тісто, Здобне дрожевое тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Булочки

Хочу запропонувати вам рецепт смачних великодніх булочок. Нескладні в приготуванні, ароматні і красиві домашні великодні булочки стануть цікавим доповненням до вже звичних паскам.

Солодкі великодні булочки з сухофруктами (традиційно з родзинками і / або сушеної смородиною), цитрусової цедрою і спеціями, а також з хрестиками, намальованими на булках пастою з тіста. Найсмачніше вони будуть в теплому вигляді з молоком або чаєм, але і остиглими їх є теж цілком собі непогано Зберігати найкраще в пакеті або в щільно закритому контейнері.

  • Борошно - 600 грам
  • Дріжджі - 7 грам
  • Молоко - 225 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
солодкі великодні булочки - фото крок 1
1. Нагрійте молоко на середньому вогні, не доводячи до кипіння. Розтопити масло в теплому молоці до повного розчинення. Зніміть молоко з вогню, дайте йому трохи охолонути, потім вбийте в нього яйця.
В окрему миску просійте 500 грам борошна, додайте цукор, дріжджі і корицю. Акуратно введіть в суху суміш молоко, ретельно перемішайте.
солодкі великодні булочки - фото крок 2
2. Замісити тісто протягом 10 хвилин, після чого відкладіть його на годину в тепле місце, щоб воно збільшилося в розмірі.
солодкі великодні булочки - фото крок 3
3. У пухке тісто введіть родзинки, знову ретельно і рівномірно замісіть. Наріжте тісто на 12 шматочків. Сформуйте круглі булочки і помістіть їх на деко для випікання.
солодкі великодні булочки - фото крок 4
4. У невеликій ємності замісіть 100 грам борошна і 6 столових ложок води. Помістіть суміш у кондитерський мішок, з його допомогою намалюйте на булочках хрести.
солодкі великодні булочки - фото крок 5
5. Випікайте великодні булочки протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти