Смажені банани з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і незвичайний десерт - поєднання холодного морозива і теплих бананів. Легко і швидко готується, здорово виручає, коли гості практично на порозі. Десерт варто приготувати і спробувати!
Це вельми оригінальний і незвичайний десерт. А головне - готується він дуже швидко. І якщо до вас несподівано прийшли гості на чашечку кави - саме час, щоб здивувати їх, подав не просто мороженое, а ось таке блюдо. Рецепт приготування смажених бананів з морозивом дуже простий. Головне - для приготування десерту зовсім не годяться стиглі банани, вони можуть розвалитися при смаженні і перетворитися в пюре. Вас зацікавив цей десерт, і не терпиться дізнатися, як приготувати смажені банани з морозивом? Рецепт з описом і фото перед вами. Читаємо і готуємо!
- Банан - 2 штуки (беріть злегка зеленуваті)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Морозиво - 150-200 грам
Очистіть банани, наріжте їх злегка навскоси скибочками. Товщина - приблизно 1 см.
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло і, коли з'явиться піна, посипаємо розтоплене масло цукром. Перемішуємо.
Готуємо на середньому вогні. Коли суміш масла і цукру стане легкого карамельного кольору, викладаємо на сковороду скибочки бананів.
Смажимо приблизно 1 хвилину на одному боці, потім перевертаємо обсмажені скибочки і смажимо другу сторону ще хвилину. Викладаємо банани на тарілки, а поруч з ними - кулька вашого улюбленого морозива. Прикрашаємо ягідками, також можна полити несолодким сиропом.