Рецепт Смажена козлятина з горіхами фото

Смажена козлятина з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт - незвичайний. Принаймні у мене на кухні козлятина виявилася вперше і захотілося приготувати щось особливе. І у мене вийшло. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Як приготувати смажену козлятину з горіхами?

1. Козлятину промийте під проточною водою і поріжте на невеликі шматки.

2. Візьміть каструлю з товстим дном і складіть в неї м'ясо, додайте трохи води і лавровий лист, Тушіте про 30 хвилин до напівготовності на середньому вогні.

3. Після цього злийте утворився бульйон в окремий посуд. Додайте до м'яса дрібно порубаний лук, оцет і сіль. Перемішайте і трохи підсмажте.

4. Волоський горіхи пропустіть через м'ясорубку, додайте до них порізаний часник, зелень і приправи. Також в цю суміш влийте бульйон, який ми раніше злили з м'яса. Добре перемішайте і додайте суміш у каструлю з м'ясом.

5. Після цього протушкувати м'ясо ще 10 хвилин і знімайте з плити.

До готової смаженої козлятини з горіхами можна приготувати запечена картопля та інші варені овочі, наприклад, морква.

Смачного!

  • Коза - 600 грам
  • Ядра волоських горіхів - 0, 7 склянки
  • Оцет винний - 0, 5 склянки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Braai, хміль-сунелі, перець, сіль - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
Як приготувати смажену козлятину з горіхами?

1. Козлятину промийте під проточною водою і поріжте на невеликі шматки.

2. Візьміть каструлю з товстим дном і складіть в неї м'ясо, додайте трохи води і лавровий лист, Тушіте про 30 хвилин до напівготовності на середньому вогні.

3. Після цього злийте утворився бульйон в окремий посуд. Додайте до м'яса дрібно порубаний лук, оцет і сіль. Перемішайте і трохи підсмажте.

4. Волоський горіхи пропустіть через м'ясорубку, додайте до них порізаний часник, зелень і приправи. Також в цю суміш влийте бульйон, який ми раніше злили з м'яса. Добре перемішайте і додайте суміш у каструлю з м'ясом.

5. Після цього протушкувати м'ясо ще 10 хвилин і знімайте з плити.

До готової смаженої козлятини з горіхами можна приготувати запечена картопля та інші варені овочі, наприклад, морква.

Смачного!

Схожі рецепти