Смачний овочевий супчик
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що зварити на обід? Хочу навчити вас, як приготувати смачний овочевий супчик з мінімумом часу і зусиль. Чудовий варіант для дорослих і дітей. Рекомендую рецепт на замітку.
Відразу хочу сказати, що обраний набір інгредієнтів - тільки один з можливих варіантів. Ви можете використовувати абсолютно будь-які овочі, які вам до душі. Для зимової пори року чудово підійдуть заморожені овочеві суміші (магазинні або з домашніх заготовок, наприклад).
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Кукурудза - 1-2 штук
- Часник - 1-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1-1.5 L
- Сіль і перець - За смаком

1. Для початку потрібно вимити і очистити всі овочі.

2. Наріжте невеликими кубиками картоплю і селера.

3. Подрібніть квасоля.

4. Кубиками наріжте моркву.

5. І невеликими шматочками часник (можна натерти на тертці або пропустити через прес).

6. Якщо під рукою є свіжа кукурудза, зріжте зерна з 1-2 початков.

7. У каструлі розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть морква, селера, часник, квасоля і кукурудзу. Обсмажуйте 3-4 хвилини на середньому вогні.

8. Після влийте воду, додайте за смаком сіль і перець, а після закипання викладіть в каструлю картоплю. Варіть супчик на середньому вогні до м'якості картоплі і моркви. Смачного!