Смачний гуляш зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Хочете приготувати смачний блюдо на обід або на вечерю? Скористайтеся цим рецептом і приготуйте чудовий гуляш зі свинини з підливою. Як гарнір підійде картопля або макарони.
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування смачного гуляшу зі свинини. Блюдо виходить дуже насиченим і ситним, за рахунок густий і ароматної підливи. На гарнір можна відварити картоплю, макарони або рис. Не зайвим буде зробити легку овочеву нарізку до страви. Гарного дня!
- Свинина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець червоний - 1/2 чайних ложки
- Аджика суха - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
Свинину наріжте маленькими кубиками або брусочками.
Обсмажте м'ясо на рослинному маслі.
Додайте дрібно порізану цибулю, сіль і спеції. Перемішайте і смажте до м'якості цибулі.
Через 10 хвилин додаємо борошно, перемішуємо і продовжуємо смажити.
Додаємо томатну пасту, цукор і сіль. Ще раз ретельно перемішуємо і смажимо 3-4 хвилини.
Вливаємо кип'ячену воду, щоб покрилося все м'ясо. Кладемо лавровий лист, варимо 25-30 хвилин під кришкою. Підлива повинна загуснути, а м'ясо стати м'яким.
Готово! Смачного!