Смачний борщ зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, майже всі в нашій країні знають як зварити борщ. Ну, якщо навіть не знають, то здогадуються, як. Адже інгредієнти відомі і доступні. Тому і блюдо таке популярне.
Внесу і я свою лепту в численні рецепти цього супу. Прочитайте про те, як приготувати смачний борщ зі свининою. Мені цей варіант подобається більше всіх. Тут все ідеально збалансовано. Наваристий бульйон, насичений смак, відповідні овочі. Спробуйте, може і вам він припаде до душі.
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Кріп, стебло - 3 штуки
- Заправка для борщу - За смаком
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Хміль-сунелі - За смаком
Свинину помийте, покладіть в каструлю з водою. Варіть на сильному вогні до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте протягом 2-х годин, знімаючи пінку.
Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками. Засипте в бульйон, коли він буде готовий. Варіть інгредієнти на слабкому вогні.
Цибуля чистий, наріжте. Теж всипте в бульйон.
Sveklu чистий, помийте, натріть на крупній тертці. Обсмажте під кришкою на сковороді в маслі. Чисту моркву натріть на крупній тертці, додайте до буряка. Смажте до готовності.
Капусту помийте, видаліть верхні листи, наріжте соломкою. Надішліть капусту в каструлю до овочів, всипте хмелі-сунелі, сіль, перець.
Заправку для борщу додайте в сковороду. Перемішайте. Смажте пару хвилин, а потім додайте зажарку в бульйон, як суп буде майже готовий. Замість заправки можна використовувати подрібнений томат зі спеціями.
Проваріть суп ще 5 хвилин. Дайте йому трохи настоятися, а потім подавайте зі свіжою зеленню і сметаною.