Смачне тісто для чебуреків
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити домашні чебуреки, від яких просто неможливо відірватися? Я покажу вам, як приготувати смачну тісто для чебуреків. Процес нескладний, а результат приголомшливий! запам'ятовуйте рецепт!
Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде близько 12 середніх чебуреків. Перед смаженням тісто потрібно залишити приблизно на півгодинки, щоб воно трохи "відпочило" . З ним дуже зручно працювати, тісто легко розкочується, а чебуреки виходять хрусткими і шалено смачними.
- Жовток - 1 штука
- Вода - 140 мілілітрів
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Борошно - 300 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. У невеликій стакан відправте жовток, сіль і воду. Виделкою збийте до однорідності.
2. У глибоку миску просійте борошно.
3. Влийте воду.
4. Перемішайте до однорідності.
5. Додайте рослинне масло.
6. Викладіть тісто на стіл, вимішують його хвилин 5. Усе, смачне тісто для чебуреків готове. Загорніть його в плівку і залиште на 25-30 хвилин.