Смачна курочка в банку
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий спосіб приготування курки. М'ясо запікається в скляній банці разом зі спеціями, часником і лавровим листом. Виходить чудове доповнення до будь-якого гарніру. Спробуйте!
Як приготувати смачну курочку в банку? Дуже просто! Знадобиться чиста банку, тушка курки, трохи часнику і спецій. Також можна додавати овочі, порізану моркву і перець. Найкраще готова курка поєднується з картопляним пюре або макаронами. Вдалого приготування!
- Курка - 1 штука (тушка)
- Сіль і перець - За смаком
- Лаврові листи - 3-4 штук
- Часник - 2 штуки
Курку ретельно промийте і розріжте на порційні частини. Видаліть у неї все зайві кістки і шкірку.
Складіть курку в чисту скляну банку. По черзі з куркою закладаємо очищений часник, лаврушку і спеції. Шийка банки обмотуємо фольгою.
У сковороду або форму для запікання набираємо холодну воду. Ставимо банку в сковороду з водою, відправляємо в духовку. Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 160 градусів, потім збільшуємо температуру до 180 і продовжуємо готувати ще 1 час.
Готово. Смачного!