Смачна качка шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Приготування м'яса качки - процес нескладний, тут важливо підібрати відповідні інгредієнти, наприклад, капусту. Качка, тушкована з капустою, - це дуже смачно, перевірено неодноразово! Спробуйте і ви!
Качку нарізаємо порційними шматочками, зрізавши зайвий жир. На сковороді розтопіть жир, перетворивши його в шкварки, потім обсмажте качине м'ясо до золотистої з усіх боків. Окремо обсмажуємо капусту з цибулею до напівготовності. З'єднуємо овочі і м'ясо, доливаємо води і тушкуємо все разом ще 30 хвилин, додавши спеції за смаком. Подаємо до столу з зеленню і сметаною. Хай щастить!
- Качка - 1 штука
- Капуста - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком
Качку промиваємо та нарізаємо порційними шматками. Зайвий жир обрізаємо і розтоплюємо його на сковороді.
Коли жир пустить сік і перетвориться в шкварки, акуратно його видаляємо і викладаємо на сковороду качку. Обсмажуємо її з усіх боків до золотистого кольору.
Капусту нашаткуйте і дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Обсмажуємо цибулю з капустою на рослинній олії приблизно 20 хвилин.
З'єднуємо на сковороді качку і капусту, доливаємо трохи води. Гасіть блюдо на маленькому вогні 30-35 хвилин. Сіль і перець додайте за смаком. До столу подавайте з подрібненою зеленню і сметанкою. Смачного!