Рецепт Смачна качка шматочками фото

Смачна качка шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготування м'яса качки - процес нескладний, тут важливо підібрати відповідні інгредієнти, наприклад, капусту. Качка, тушкована з капустою, - це дуже смачно, перевірено неодноразово! Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Качку нарізаємо порційними шматочками, зрізавши зайвий жир. На сковороді розтопіть жир, перетворивши його в шкварки, потім обсмажте качине м'ясо до золотистої з усіх боків. Окремо обсмажуємо капусту з цибулею до напівготовності. З'єднуємо овочі і м'ясо, доливаємо води і тушкуємо все разом ще 30 хвилин, додавши спеції за смаком. Подаємо до столу з зеленню і сметаною. Хай щастить!

  • Качка - 1 штука
  • Капуста - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком
смачна качка шматочками - фото крок 1
Качку промиваємо та нарізаємо порційними шматками. Зайвий жир обрізаємо і розтоплюємо його на сковороді.
смачна качка шматочками - фото крок 2
Коли жир пустить сік і перетвориться в шкварки, акуратно його видаляємо і викладаємо на сковороду качку. Обсмажуємо її з усіх боків до золотистого кольору.
смачна качка шматочками - фото крок 3
Капусту нашаткуйте і дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Обсмажуємо цибулю з капустою на рослинній олії приблизно 20 хвилин.
смачна качка шматочками - фото крок 4
З'єднуємо на сковороді качку і капусту, доливаємо трохи води. Гасіть блюдо на маленькому вогні 30-35 хвилин. Сіль і перець додайте за смаком. До столу подавайте з подрібненою зеленню і сметанкою. Смачного!

Схожі рецепти