Рецепт Слойки з сиром та родзинками фото

Слойки з сиром та родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Листкове тісто , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Листкові торти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже люблю листкові пиріжки, часто готую їх з різними начинками. Цього разу розповім, як приготувати слойки з сиром та родзинками. Смачна і проста в приготуванні випічка на кожен день. Пробуйте!

Опис приготування:

Тісто використовую вже готове, тому що часу не вистачає. Сир для випічки можна купити вже з родзинками (сирна маса). У мене ж окремо сухофрукти і окремо сир. Можна брати його будь-якої жирності, який більше любите. Такі пиріжки розлітаються за пару хвилин, особливо коли гарячі. Вони смачні, ситні і дуже добре підходять до чаювання.

  • Листкове тісто - 1 кілограм
  • Сир - 400 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукровий пісок - За смаком
  • Ваніль - За смаком
слойки з сиром та родзинками - фото крок 1
1. У миску кладу сир, можна його перетерти, але я цього не роблю. До сиру додаю родзинки.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 2
2. Вбиваю 2 курячих яйця і за смаком додаю цукор, ваніль.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 3
3. Ретельно перемішую сирну масу до утворення однорідної консистенції.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 4
4. Готове покупне тісто заздалегідь розморозив. Викладаю його на стіл, який трохи присипав борошном, розкочують тісто, але не дуже тонко.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 5
5. Розрізаю пласт тесту на необхідну кількість пирогів.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 6
6. Час, що залишився яйце вбиваю в чашу і розмішую виделкою, воно стане в нагоді для змазування.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 7
7. Кожен квадратик змащую яйцем і туди ж кладу сирну начинку.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 8
8. Защипуємо пиріжок.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 9
9. Деко посипаю борошном і викладаю на нього пиріжки, змащую їх яйцем для рум'яної скоринки.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 10
10. Відправляю випічку в розігрітий до 200-220 градусів духовку на 10-15 хвилин.
слойки з сиром та родзинками - фото крок 11
11. Готові пиріжки перекладаю на тарілку. Вони моментально розлітаються.

Схожі рецепти