Слойки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі, смачні, ситні листкові пиріжки з м'ясом цілком можуть замінити вечерю для вашого чоловіка. Приготувати їх не складе особливих труднощів, а подяку чоловіків гарантована!
Не побоюся заявити, що слойки з м'ясом - прямий шлях до серця чоловіка! Я не зустрічала ще чоловіка, який був би байдужим до такої випічці. Мої чоловік і син їли б такі слойки кожен день, будь їх воля. А рецепт приготування слоек з м'ясом дуже простий. А можна спростити ще більше. Якщо ви зварили бульйон зі шматка м'яса - відокремте частина вареного м'яса, швиденько обсмажте і зробіть слойки. І час заощадите, і буде вам обід і двох страв - бульйон і слойки. Розповідаю і показую, як приготувати слойки з м'ясом. Читайте, дивіться і печіть. Удачі вам!
- Листкове тісто - 500 грам
- М'ясо - 500 грам (будь-який)
- Яйця - 1 штука
- Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Можна посмажити з цибулею. Солимо і перчимо до смаку.
Розморожуємо листкове тісто і злегка розгортає. Якщо у вас тісто одним великим пластом, нарізаємо його на 8-10 прямокутників. Кожен прямокутник тесту злегка надрезаем по кутках.
Забираємо зайве масло з м'ясної начинки. Розкладаємо начинку на підготовлене тісто.
Куточки прямокутників змащуємо яйцем. І починаємо формувати красиві слойки.
Ось такі красиві диво-слойки у вас повинні вийти.
Викладаємо слойки на деко, застелений пергаментним папером, або злегка присипаний борошном. Змащуємо верх пиріжків яйцем і посипаємо кунжутом. Випікаються слойки в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю тесту.