Рецепт Слойки з гарбузом «цукерки» фото

Слойки з гарбузом «цукерки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Листкове тісто , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачні слойки у вигляді цукерок з шматочками гарбуза. За ідею оформлення слоек дякую автора Олену Тюфекчі.

Кількість порцій: 3
  • Тісто листкове бездріжджове - 220 грам
  • Гарбуз - 120 грам
  • Цукор коричневий - 1, 5 Ст. Ложки (універсальний ТМ"Містраль" . В начинку - 1ст.Л.; для посипання слоек перед випічкою - 0, 5 ст.Л.)
  • Обкладинка - 1/3 чайних ложки (мелена)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Стружка кокосова - 1 Чайна ложка
  • Мак - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
слойки з гарбузом
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати у вигляді невеликих брусків однакового розміру.
слойки з гарбузом
Шматочки гарбуза зварити до готовності і охолодити.
слойки з гарбузом
Готове листкове бездріжджове тісто розморозити.
слойки з гарбузом
Тісто розкачати в прямокутний пласт, товщиною 2-3 мм і нарізати на прямокутники однакового розміру.
слойки з гарбузом
Коричневий цукор змішати з корицею.
слойки з гарбузом
Обваляти зварені і охолоджені шматочки гарбуза.
слойки з гарбузом
Шматочки гарбуза в цукрі викласти на середину прямокутних пластів тесту.
слойки з гарбузом
І звернути шматочки гарбуза в листкове тісто у вигляді цукерок.
слойки з гарбузом
Деко змастити олією, викласти слойки"цукерки" , кожну змастити розтопленим вершковим маслом.
слойки з гарбузом
Посипати коричневим цукром, потім кокосовою стружкою або маком. Випікати слойки з гарбузом в духовці, розігрітій до 180-190 градусів протягом 15-20 хвилин (в залежності від духовки).
слойки з гарбузом
Слойки з гарбузом"Цукерки" готові!
слойки з гарбузом
Слойка з гарбузом в розрізі. Смачного!

Схожі рецепти