Слойки з гарбузом «цукерки»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні слойки у вигляді цукерок з шматочками гарбуза. За ідею оформлення слоек дякую автора Олену Тюфекчі.
Кількість порцій: 3
- Тісто листкове бездріжджове - 220 грам
- Гарбуз - 120 грам
- Цукор коричневий - 1, 5 Ст. Ложки (універсальний ТМ "містраль" . В начинку - 1ст.Л.; для посипання слоек перед випічкою - 0, 5 ст.Л.)
- Обкладинка - 1/3 чайних ложки (мелена)
- Вершкове масло - 30 грам
- Стружка кокосова - 1 Чайна ложка
- Мак - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати у вигляді невеликих брусків однакового розміру.

Шматочки гарбуза зварити до готовності і охолодити.

Готове листкове бездріжджове тісто розморозити.

Тісто розкачати в прямокутний пласт, товщиною 2-3 мм і нарізати на прямокутники однакового розміру.

Коричневий цукор змішати з корицею.

Обваляти зварені і охолоджені шматочки гарбуза.

Шматочки гарбуза в цукрі викласти на середину прямокутних пластів тесту.

І звернути шматочки гарбуза в листкове тісто у вигляді цукерок.

Деко змастити олією, викласти слойки "цукерки", кожну змастити розтопленим вершковим маслом.

Посипати коричневим цукром, потім кокосовою стружкою або маком. Випікати слойки з гарбузом в духовці, розігрітій до 180-190 градусів протягом 15-20 хвилин (в залежності від духовки).

Слойки з гарбузом "цукерки" готові!

Слойка з гарбузом в розрізі. Смачного!