Слойки пікантні
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати слойки пікантні з ковбасою і сиром. Виходить відмінна закуска, яку можна використовувати для перекусу або подати в якості закуски до пива.
Слойки "пікантні" - один з моїх улюблених варіантів наслідках слоек. Це просто чудова альтернатива бутербродів, готуються слойки практично з тих же інгредієнтів - ковбаси і сиру. Знадобиться також готове листкове тісто, у мене воно завжди є в холодильнику. Це просто ідеальний варіант, якщо захотілося чогось пожувати.
- Тісто листкове - 400 грам (бездрожжевое)
- Міні-пепероні - 150 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Кунжутне насіння - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло злегка розморозитися, так з ним буде легше працювати.
Насамперед підготуйте начинку: міні-ковбаски поріжте на кружечки, а твердий сир натріть на крупній тертці.
З тіста, НЕ розгортаючи, виріжте кружечки діаметром 8-10 см. О пів на кружечків посередині виріжте кружечки діаметром 6-8 см, щоб вийшов бублик.
Коло з отвором покладіть на круг без отвору, злегка притисніть, щоб вони не розпадалися. Дно змастіть кетчупом, а в середину покладіть шматочки ковбаси.
Ковбасу присипте тертим сиром. І кінець (там, де тільки тісто) змастіть збитим яйцем і присипте кунжутним насінням. Запікайте слойки в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
Слойки "пікантні" готові. Подавайте гарячими і їжте із задоволенням!