Рецепт Слойки пікантні фото

Слойки пікантні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати слойки пікантні з ковбасою і сиром. Виходить відмінна закуска, яку можна використовувати для перекусу або подати в якості закуски до пива.

Опис приготування:

Слойки"Пікантні" - один з моїх улюблених варіантів наслідках слоек. Це просто чудова альтернатива бутербродів, готуються слойки практично з тих же інгредієнтів - ковбаси і сиру. Знадобиться також готове листкове тісто, у мене воно завжди є в холодильнику. Це просто ідеальний варіант, якщо захотілося чогось пожувати.

  • Тісто листкове - 400 грам (бездрожжевое)
  • Міні-пепероні - 150 грам
  • Сир твердий - 70 грам
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжутне насіння - 1 Чайна ложка
слойки пікантні - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло злегка розморозитися, так з ним буде легше працювати.
слойки пікантні - фото крок 2
Насамперед підготуйте начинку: міні-ковбаски поріжте на кружечки, а твердий сир натріть на крупній тертці.
слойки пікантні - фото крок 3
З тіста, НЕ розгортаючи, виріжте кружечки діаметром 8-10 см. О пів на кружечків посередині виріжте кружечки діаметром 6-8 см, щоб вийшов бублик.
слойки пікантні - фото крок 4
Коло з отвором покладіть на круг без отвору, злегка притисніть, щоб вони не розпадалися. Дно змастіть кетчупом, а в середину покладіть шматочки ковбаси.
слойки пікантні - фото крок 5
Ковбасу присипте тертим сиром. І кінець (там, де тільки тісто) змастіть збитим яйцем і присипте кунжутним насінням. Запікайте слойки в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
слойки пікантні - фото крок 6
Слойки"Пікантні" готові. Подавайте гарячими і їжте із задоволенням!

Схожі рецепти