Рецепт Слойка класична фото

Слойка класична
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На природу , На сніданок , Десерт
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Приготувати слойки в домашніх умовах простіше простого, особливо, якщо ви запаслися готовим листковим тістом. Слойки можуть бути з різними начинками і різних форм, я запропоную класичний варіант.

Опис приготування:

Перед вами рецепт, як приготувати слойки класичні з яблуками з готового листкового тіста. Особливої ​​пікантності випічці додасть кориця, яка ідеально поєднується з ароматними осінніми яблуками. Для приготування слоек ви можете замісити листкове тісто самостійно, тут на сайті є багато відмінних рецептів, як це правильно зробити, але так як у мене в холодильнику вже був лист готового тіста, я вирішила готувати слойки саме з нього.

  • Тісто листкове - 400 грам
  • Яблука - 2-3 штук
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
слойка класична - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь дістаньте з холодильника і покладіть на пергамент або присипану борошном робочу поверхню.
слойка класична - фото крок 2
Яблука поріжте дрібними кубиками, перемішайте з корицею і цукром.
слойка класична - фото крок 3
Листкове тісто тонко розкачати. Поріжте його на 6 прямокутників приблизно 4х8 см.
слойка класична - фото крок 4
На кожен прямокутник покладіть яблучну начинку.
слойка класична - фото крок 5
Складаємо тісто і затискаємо кінець.
слойка класична - фото крок 6
Зверху пиріжки змастіть збитим яйцем, щоб верх підрум'яниться. Запікайте слойки в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
слойка класична - фото крок 7
Слойки класичні з яблуками готові. Приємного чаювання!

Схожі рецепти