Слойка з сиром з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Ці слойки можна приготувати дуже швидко, адже для них використовується вже готове тісто, яке досить купити в магазині і розморозити. Також можна приготувати тісто самостійно.
Ці слойки приготувати дуже просто. Ідеальний рецепт для тих, хто не бажає возитися з замісом тесту. Начинка виходить дуже ніжною і соковитою. Тому, якщо вам цікаво, як приготувати слойки з сиром з листкового тіста, то вивчіть цей покроковий рецепт.
- Тісто листкове - 250 грам
- Сир - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - За смаком
Сир перетріть через сито, якщо ви використовуєте домашній. Магазинний сир, який продається в брикетах, перетирать не нужно, так як він має пастоподібну консистенцію.
Візьміть сире куряче яйце, відокремте жовток від білка. Жовток додайте до сиру, а білок не знадобиться. Всипте до сиру з жовтком цукор за смаком і ретельно перемішайте начинку.
Разморозьте листи тесту. Розкачайте їх на робочій поверхні, попередньо пріпиліте її борошном. Потім розділіть тісто на рівні за розміром квадрати. У центр кожного квадрата викладіть по ложці сирної начинки.
Защипніть кожну слойку навскоси, попередньо змочивши краю водою. Викладіть слойки на деко і поставте в розігріту до двохсот градусів духовку. Випікайте двадцять хвилин до рум'яної скоринки.