Слизовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не в курсі, як приготувати слизовий суп, скористайтеся даними рецептом. Подібні супи є дуже корисними для тих, хто має проблеми зі шлунком. Здорове і корисне харчування!
Чи страждаєте проблемами з шлунково-кишковим трактом? Настійно рекомендую частіше варити слизові супи, адже вони дуже сприятливо впливають на ваше здоров'я. Насичений вівсяний суп з овочами надає додаткових сил і добре зігріває в зиязик пору. Хай щастить!
- М'ясо - 500 грам
- Вода - 4 L
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Вівсяні пластівці - 1/3 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком
Попередньо варимо бульйон з м'яса, додавши сіль і перець. Я варю на курці. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
Морква трьом на тертці, а цибуля подрібнюємо. Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо на ньому цибулю і моркву до м'якості.
Витягуємо м'ясо з бульйону, додаємо картоплю. Через 10 хвилин кладемо зажарку і засипаємо вівсянку.
Трішечки бульйону переливаємо в окрему тарілку. Забиваємо 2 яйця, збиваємо їх. Для 5 хвилин до готовності супу вливаємо бульйон з яйцями, кладемо спеції за смаком.
М'ясо розбираємо на волокна і додаємо в суп.
Розливаємо суп по тарілках, прикрасивши зеленню. Смачного!