Сироп з агрусу
(покроковий рецепт з фото)
Сироп з агрусу на смак нічим не поступається своїм популярним побратимам. Але ось приготувати його набагато простіше. Цей рецепт - для тих, хто любить підсолодити свої десерти бурштиновим Сиропчик.
За цим рецептом виходить невелика баночка сиропу з агрусу. Раджу замість баночки взяти пляшку з вузькою шийкою, щоб зручно було поливати морозиво та млинці. Можна використовувати і звичайний цукор, але з тростинним виходить набагато смачніше!
Готується сироп з агрусу - просто! А зберігати його треба в холодильнику. До речі, при бажанні або необхідності готовий сироп можна трохи розігріти в мікрохвильовці або в каструльці на плиті.
1. Візьміть каструлю, влийте в неї воду і всипте цукор. На середньому вогні, помішуючи, Саар рішення. Нехай трохи покипить.
2. В цей час промийте агрус, зріжте кінчики ножицями і розріжте наполовину.
3. Половинки ягід агрусу додайте в сироп. Варіть на повільному вогні протягом 1-1, 5 годину, періодично помішуючи. Готовий сироп остудіть і процідіть. Залийте в зручну тару і закупорте.
Сироп з агрусу готовий! Солодких вражень і приємного апетиту!
Готується сироп з агрусу - просто! А зберігати його треба в холодильнику. До речі, при бажанні або необхідності готовий сироп можна трохи розігріти в мікрохвильовці або в каструльці на плиті.
1. Візьміть каструлю, влийте в неї воду і всипте цукор. На середньому вогні, помішуючи, Саар рішення. Нехай трохи покипить.
2. В цей час промийте агрус, зріжте кінчики ножицями і розріжте наполовину.
3. Половинки ягід агрусу додайте в сироп. Варіть на повільному вогні протягом 1-1, 5 годину, періодично помішуючи. Готовий сироп остудіть і процідіть. Залийте в зручну тару і закупорте.
Сироп з агрусу готовий! Солодких вражень і приємного апетиту!