Сироедческій салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі соковитий і яскравий салат з капусти. Заправляється він тільки маслом холодного віджиму, тобто "сирим маслом" .
Вимийте овочі, тонко наріжте. Додати сіль за смаком, заправте салат олією. Масло використовується в сироїдіння тільки "сире", тобто холодного віджиму, підійде лляна, кукурудзяна, оливкова або соняшникова.
- Капуста - 250-300 грам
- Болгарський перець - 0, 5-1 штуки
- Огірок - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія холодного віджиму - 1 Ст. Ложка
Підготуємо продукти. Овочі слід ретельно вимити.
Наріжте тонко капусту, поріжте огірок і болгарський перець. Порубати дрібно зелень.
Складіть порізані овочі в салатник, додайте за смаком сіль і перець чорний мелений, перемішайте, заправте маслом.