Сироедческій салат з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт кисло-солодкого салату з буряка (і не тільки). Я використовувала буряк цілком, разом з бадиллям. Дуже смачно, рекомендую спробувати: це один з найбільш смачних сирих салатів!
Приготуйте спочатку заправку для салату з горіхів, меду, оливкового масла, оцту і спецій. Поріжте буряк і бадилля. Заправте салат.
- Буряк - 1 штука
- Бурячиння - 1 пучок (однією буряка)
- Горіхи волоські - 3-5 штук
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Оцет винний або столовий - 0, 5 чайних ложки
- Мед натуральний - 0, 5 чайних ложки
- Зелень (петрушка, кріп, селера) - 1 пучок
Підготуємо необхідні для салату інгредієнти.
Очищаємо горіхи від шкаралупи, подрібнюємо їх.
Коріандр потрібно трохи розтерти в ступі.
У тарілочці змішуємо горіхи, koriandr, чорний мелений перець, мідь, оцет і масло оливкове. Заправка для салату готова.
Ріжемо, соломкою буряк (не крупніше). Бадилля можна порізати широкими смужками.
У глибокому посуді з'єднуємо буряк, бурякове бадилля і іншу зелень із заправкою.
Салат готовий!
Розкладіть його по тарілочками, прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Смачного!