Сирно-вермішелевий бабка
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - ностальгія за дитинством. Він чудовий тим, що в процесі готування можна використовувати продукти в різних пропорціях. Вийде хороший сніданок для всієї родини: швидко, просто і смачно.
Цей нескладний рецепт, як приготувати сирно-вермішелевий бабку, змінюйте на свій смак: додавайте родзинки або курагу, ягоди по сезону. Не потрібно заздалегідь робити закупівлю інгредієнтів в магазині або на ринку, використовуйте то, що залишилося в холодильнику.
- Сир - 320 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ванільне масло - 3 краплі
- Яйця - 3 штуки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 40 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Вермішель - 250 грам
1. Сир можна перетерти через сито. Додайте цукор і ваніль, перемішайте.
2. Відварну вермішель відправте до сиру.
3. Потім додайте яйця і перемішайте все до однорідного стану.
4. Додайте чверть чайної ложки куркуми, щоб надати бабці красивий колір.
5. Змастіть форму для запікання вершковим маслом, присипте крихтою, манкою або борошном. Частина тесту вилийте в форму, потім додайте ягоди, зверху викладіть залишок тіста.
6. Викладіть зверху кілька шматочків вершкового масла. Випікайте в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин, поки не зарум'яниться.