Рецепт Сирно-вермішелевий бабка фото

Сирно-вермішелевий бабка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Вермішель
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Гарячі страви , Бабка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт - ностальгія за дитинством. Він чудовий тим, що в процесі готування можна використовувати продукти в різних пропорціях. Вийде хороший сніданок для всієї родини: швидко, просто і смачно.

Опис приготування:

Цей нескладний рецепт, як приготувати сирно-вермішелевий бабку, змінюйте на свій смак: додавайте родзинки або курагу, ягоди по сезону. Не потрібно заздалегідь робити закупівлю інгредієнтів в магазині або на ринку, використовуйте то, що залишилося в холодильнику.

  • Сир - 320 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Ванільне масло - 3 краплі
  • Яйця - 3 штуки
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Вермішель - 250 грам
сирно-вермішелевий бабка - фото крок 1
1. Сир можна перетерти через сито. Додайте цукор і ваніль, перемішайте.
сирно-вермішелевий бабка - фото крок 2
2. Відварну вермішель відправте до сиру.
сирно-вермішелевий бабка - фото крок 3
3. Потім додайте яйця і перемішайте все до однорідного стану.
сирно-вермішелевий бабка - фото крок 4
4. Додайте чверть чайної ложки куркуми, щоб надати бабці красивий колір.
сирно-вермішелевий бабка - фото крок 5
5. Змастіть форму для запікання вершковим маслом, присипте крихтою, манкою або борошном. Частина тесту вилийте в форму, потім додайте ягоди, зверху викладіть залишок тіста.
сирно-вермішелевий бабка - фото крок 6
6. Викладіть зверху кілька шматочків вершкового масла. Випікайте в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин, поки не зарум'яниться.

Схожі рецепти