Рецепт Сирний торт фото

Сирний торт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей французький сирний торт дуже легкий і пористий, це прекрасний десерт для сімейного свята. Він здивує вас своїм ніжним смаком і текстурою. Його обов'язково потрібно спробувати хоча б один раз.

Опис приготування:

Смачний, легкий, повітряний десерт - сирний торт з мотивів французької кухні. Цей торт чимось нагадує сирне суфле, а козячий сир надає йому дуже цікавий присмак. Можна замінити половину козячого сиру на звичайний м'який протертий сир. Спробуйте приготувати обидва варіанти. Сподіваюся, що прочитавши цей рецепт, як приготувати сирний торт, і переглянувши фото, ви приготуєте воістину смачний десерт!

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 6 штук (жовток 1 яйця - для основи торта, 5 яєць - для сирного шару)
  • Вода - 6 Ст. Ложок(1 - для основи, 5 - для сирного шару)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Козиний сир - 250 грам (м'який, кремообразний)
  • Цукрова пудра - 130 грам
  • Молоко - 1-2 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
сирний торт - фото крок 1
Насипаємо в кухонний комбайн або в блендер борошно, 2 ложки цукру і дрібку солі, розмішуємо, потім додаємо охолоджене вершкове масло, порубане на шматки. Перемішуємо.
сирний торт - фото крок 2
Додаємо жовток, ложку холодної води і лимонного соку. Перемішуємо.
сирний торт - фото крок 3
Повинна вийти ось така ось волога і жирна крихта.
сирний торт - фото крок 4
Збираємо всю крихту в кулю, загортаємо в пакет і відправляємо в холодильник на півгодини.
сирний торт - фото крок 5
М'який козячий сир змішуємо з молоком і 100 г. Цукрової пудри, збиваємо міксером.
сирний торт - фото крок 6
Білки відділяємо від жовтків. Додаємо по одному жовтку в сир, після кожного додавання - збиваємо.
сирний торт - фото крок 7
Наливаємо в невелику мисочку 5 ложок холодної води, розводимо в ній крохмаль.
сирний торт - фото крок 8
Додаємо розведений крохмаль в сирну масу, все збиваємо-перемішуємо.
сирний торт - фото крок 9
Збиваємо яєчні білки в пишну піну до стійких піків, додаємо до них залишилася цукрову пудру - і знову збиваємо.
сирний торт - фото крок 10
У кілька прийомів додаємо збиті білки в сирну масу, обережно (знизу вгору) перемішуємо.
сирний торт - фото крок 11
Дістаємо з холодильника наше тісто, між двома шарами плівки розгортаємо його в тонкий пласт.
сирний торт - фото крок 12
Цей торт випікають в напівсферичної формі з високими бортами. Викладаємо шар тіста в форму, разравниваем його і наколює виделкою.
сирний торт - фото крок 13
Викладаємо сирну начинку в форми, випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.
сирний торт - фото крок 14
Не лякайтесь, якщо ваш торт зверху потріскається, так відбувається практично з усіма тортами зі збитою начинкою. Ось такий торт у нас вийшов.
сирний торт - фото крок 15
Хвилин 20 торт нехай побуде в формі, а потім виймаємо його і охолоджуємо остаточно.

Схожі рецепти