Рецепт Сирний тарт з малиною фото

Сирний тарт з малиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Малина, Пісочне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Літні, Десерт
Випічка, Солодке, Торти

Пропоную спекти чудовий ароматний тарт з начинкою зі свіжого сиру і малини. Ніжний сирний смак, хрустка скоринка, стигла річна малина ... Чудово!

Краще зробити пісочне тісто до цього тарту трохи м'якше звичайного і не витримувати його в холодильнику. Основа виходить м'якою з хрусткими краями. Спробуйте і Ви!

  • Вершкове масло - 100 грам (тІСТО: всі продукти нижче)
  • Борошно пшеничне в / сорт - 160 грам
  • Жовтки - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1/3 чайних ложки
  • Сир - 400 грам (начинка: всі продукти нижче)
  • Цукор - 100 грам
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Білки яєчні - 3 штуки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
  • Малина - 250 мілілітрів
  • М'ята - За смаком
сирний тарт з малиною - фото крок 1
У чаші комбайна пробийте до крихти в пульсовом режимі просіяне з розпушувачем і пудрою борошно разом з шматочками холодного вершкового масла і тертої лимонної цедрою.
сирний тарт з малиною - фото крок 2
Додайте жовтки і сіль, трохи ванільного екстракту.
сирний тарт з малиною - фото крок 3
Пробийте до збирання тесту в кулю.
сирний тарт з малиною - фото крок 4
Розподіліть тісто руками за формою, притискаючи денце і формуючи краю. Трохи наколи дно, накрийте його папером для випічки і насипте зверху сухий квасолі. Випікайте основу в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 7-8. Краї почнуть трохи рум'янитися. Висипати квасоля і зніміть папір, випікайте ще 3-4 хвилини.
сирний тарт з малиною - фото крок 5
Тим часом пробийте блендером сир зі сметаною і половиною цукру до однорідності, додавши лимонну цедру і кукурудзяний крохмаль.
сирний тарт з малиною - фото крок 6
Збийте білки з лимонним соком і цукром, що залишився до стійкої піни, акуратно вмішати їх в сирну масу. Додайте малину і обережно перемішайте.
сирний тарт з малиною - фото крок 7
Вийміть форму з тестом з духовки і викладіть зверху начинку. Поверніть тарт в духовку, знизьте нагрів до 180 градусів і випікайте близько півгодини. Сирна начинка може в середині залишатися рідкуватий.
сирний тарт з малиною - фото крок 8
Готовий тарт остудіть у формі, акуратно вийміть на решітку і остудіть повністю. Прикрасьте тарт ягодами малини і свіжою м'ятою, присипте цукровою пудрою і подавайте до чаю.

Схожі рецепти