Сирний суп з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Сирний суп з рисом дуже ніжний, з приголомшливим вершковим смаком. Приготувати його дуже легко і швидко. Якщо ви ще не їли такий чудовий і простий супчик, обов'язково спробуйте!
Подавайте сирний суп з рисом на обід гарячим, присипавши рубаною зеленню. Цей супчик підійде для всієї родини, в разі використання хорошого якісного сиру - навіть для маленьких дітей.
- Куряче філе - 500 грам
- Плавлений сир - 400 грам
- Мал - 150 грам
- Картопля - 400 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Філе курки промийте і опустіть в каструлю (в мене на 4 L) з трьома літрами води. Додати сіль, поперчіть і варіть 20 хвилин на маленькому вогні. Коли куряче філе звариться, вийміть його з каструлі і поки відкладіть в сторону. У бульйон киньте рис, provara 10 хвилин. В цей час дрібно наріжте цибулю і натріть моркву на дрібній тертці.
2. Картопля очистіть і наріжте на невеликі кубики. Відварене куряче філе також наріжте невеликими шматочками. Далі додайте в бульйон картоплю і цибулю.
3. Тепер додайте моркву і проваріть все разом хвилин 5-7. Після цього закиньте м'ясо і варіть до готовності картоплі. Коли все вже буде зварено, додайте в суп сир і все добре перемішайте. Сирний суп з рисом готовий! Смачного!