Рецепт Сирний пиріг з Дюканов фото

Сирний пиріг з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сирний пиріг з Дюканов, приготований за цим рецептом, підійде для етапу дієти «Круїз». Він дуже смачний і незвичайний. Обов'язково спробуйте його приготувати для сніданку або полудня.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно приготувати борошно, яка власне і буде скріплювати наш пиріг. Для цього візьмемо вівсяні висівки і перемелемо їх в борошно за допомогою кавомолки.

2. Води і 2 яєчні білки з'єднуємо і злегка збиваємо їх. Нам потрібна лише легка піна, тому збивати можна вручну за допомогою вилки.

3. Змішайте білок з борошном і добре перемішайте. Тісто потрібно Расстоян приблизно 10 хвилин. Потім ще раз його перемішайте і перекладіть у форму. Оптимальний діаметр близько 22 сантиметрів. Зробіть з тіста бортики.

4. Печіть корж 15 хвилин при 175 градусах.

5. Змішайте стевію і сир, який попередньо треба добре розтерти. Туди ж додайте яєчний білок і злегка все збийте. Вилийте масу на корж і запікайте ще хвилин 25.

Тепер все готово. Остудіть пиріг і подавайте його до чаю. Це смачне і ніжне ласощі, яке точно ніколи не зашкодить вашій фігурі. Тепер ви знаєте, як приготувати сирний пиріг з Дюканов.


  • Сир - 600 грам (знежирений)
  • Стевія - 20 грам
  • Вівсяні висівки - 150 грам
  • Яєчний білок - 3 штуки
  • Вода - 8 Ст. Ложок
1. Для початку необхідно приготувати борошно, яка власне і буде скріплювати наш пиріг. Для цього візьмемо вівсяні висівки і перемелемо їх в борошно за допомогою кавомолки.

2. Води і 2 яєчні білки з'єднуємо і злегка збиваємо їх. Нам потрібна лише легка піна, тому збивати можна вручну за допомогою вилки.

3. Змішайте білок з борошном і добре перемішайте. Тісто потрібно Расстоян приблизно 10 хвилин. Потім ще раз його перемішайте і перекладіть у форму. Оптимальний діаметр близько 22 сантиметрів. Зробіть з тіста бортики.

4. Печіть корж 15 хвилин при 175 градусах.

5. Змішайте стевію і сир, який попередньо треба добре розтерти. Туди ж додайте яєчний білок і злегка все збийте. Вилийте масу на корж і запікайте ще хвилин 25.

Тепер все готово. Остудіть пиріг і подавайте його до чаю. Це смачне і ніжне ласощі, яке точно ніколи не зашкодить вашій фігурі. Тепер ви знаєте, як приготувати сирний пиріг з Дюканов.

Схожі рецепти