Сирний крем з желе
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю цей ніжний і дуже смачний сирний крем, а якщо він потрапив до мене на додачу з тортом і ягодами, за це кулінарний витвір можна душу продати!
Можете готувати просто крем, без основи з печива, але повноцінний десерт вийде, якщо підіть всіх кроків десерту.
- Вершкове масло - 55 грам
- Печиво вершкове - 80 грам
- Мигдальний крихта - 30 грам
- Цукор - 70 грам
- Сир - 270 грам
- Печиво "амаретто" - 120 грам
- Сир "маскарпоне" - 100 грам
- Мигдальні пелюстки - 20 грам
- Полуниця свіжа - 120 грам
- Ревінь - 180 грам
- Пластинки желатину - 11 штука
Підготуємо інгредієнти: стебла ревеню, полуницю, вершкове печиво, миндальную крихту, олія, цукор, ванільний цукор, желатин в пластинах, сир, сир "маскарпоне", мигдальне печиво "амаретто" .
Для коржа перетрём дрібно вершкове печиво з мигдальною крихтою.
Розтоплюємо масло і втручається в печиво.
Викладаємо печиво на дно рознімної форми, Придавлюємо гарненько ложкою. Прибираємо в холодильник для затвердіння.