Рецепт Сирний крем з желе фото

Сирний крем з желе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Желе
Кількість порцій: 8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Обожнюю цей ніжний і дуже смачний сирний крем, а якщо він потрапив до мене на додачу з тортом і ягодами, за це кулінарний витвір можна душу продати!

Опис приготування:

Можете готувати просто крем, без основи з печива, але повноцінний десерт вийде, якщо підіть всіх кроків десерту.

  • Вершкове масло - 55 грам
  • Печиво вершкове - 80 грам
  • Мигдальний крихта - 30 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Сир - 270 грам
  • Печиво"Амаретто" - 120 грам
  • Сир"Маскарпоне" - 100 грам
  • Мигдальні пелюстки - 20 грам
  • Полуниця свіжа - 120 грам
  • Ревінь - 180 грам
  • Пластинки желатину - 11 штука
сирний крем з желе - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти: стебла ревеню, полуницю, вершкове печиво, миндальную крихту, олія, цукор, ванільний цукор, желатин в пластинах, сир, сир"Маскарпоне" , мигдальне печиво"Амаретто" .
сирний крем з желе - фото крок 2
Для коржа перетрём дрібно вершкове печиво з мигдальною крихтою.
сирний крем з желе - фото крок 3
Розтоплюємо масло і втручається в печиво.
сирний крем з желе - фото крок 4
Викладаємо печиво на дно рознімної форми, Придавлюємо гарненько ложкою. Прибираємо в холодильник для затвердіння.
сирний крем з желе - фото крок 5
Змішуємо сир, "маскарпоне" і цукор.
сирний крем з желе - фото крок 6
Очистимо стебла ревеню від грубої шкірки, якщо червоний, то його не треба сильно чистити. Наріжемо на шматочки і ставимо на вогонь. Важливо: не можна в алюмінієвому посуді, виділяється вільний алюміній. Заливаємо окропом так, щоб було покрито всього половина від маси і додамо цукор. Даємо закипіти і варимо на малому вогні 5-6 хвилин. Взагалі, ревінь, виявляється росте на городі у багатьох, але ось що з нього приготувати знають не всі. А даремно! Варення з ревеню виходить дуже ароматним і тане в роті.
сирний крем з желе - фото крок 7
Додамо нарізану полуницю, дайджест 1 хвилину.
сирний крем з желе - фото крок 8
Заздалегідь замочений в холодній воді желатин віджимаємо і розпускаємо в мікрохвильовій або духовий печі при температурі 60 ° С. Відразу в гарячому желатині розводимо 3 ст. L. Сирної суміші.
сирний крем з желе - фото крок 9
І в ту ж хвилину виливаємо тонкою цівкою з чашки желатин в основну сирну масу. Збиваємо 5 хвилин міксером на високій швидкості.
сирний крем з желе - фото крок 10
Виливаємо суфле зверху на печиво, закриваємо і прибираємо в холодильник до майже повного затвердіння. Я розміщую в морозильник, так процес йде в 3 рази швидше.
сирний крем з желе - фото крок 11
Мигдальне печиво"Амаретто" наріжемо шматочками і викладаємо на суфле, трохи придавлюючи.
сирний крем з желе - фото крок 12
Розм'яклий в холодній воді желатин розпускаємо в гарячому компоті ревеню з полуницею. Добре заважаємо.
сирний крем з желе - фото крок 13
Тільки тепер додамо ванільний цукор, так він зберігає більше аромату. Остудити на крижаній бані до кімнатної температури.
сирний крем з желе - фото крок 14
На сир виливаємо компот, прикрашаємо нарізаною полуницею, закриваємо і прибираємо в холодильник для повного затвердіння (в морозильник).
сирний крем з желе - фото крок 15
Звільняємо торт з кільця, прикрашаємо мигдальними пелюстками або скибочками, прикладаємо нарізану часточками полуницю з боків. Торт зберігається в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти