Сирний кекс без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для тих, хто не любить борошняні вироби, у мене рецепт випічки без борошна. Побалуйте себя легким, корисним і дуже смачними ласощами! Ідеально підійде для сніданку або просто перекусу протягом дня.
Опис приготування:
Пропоную приготувати сирний кекс без борошна. Ніжний, повітряний, він неодмінно сподобається всім! сподіваюся, що рецепт порадує вас своєю легкістю в приготуванні, а випічка чудовим смаком! За бажанням в тісто можна додати цедру лимона або апельсина, ванілін, родзинки та інші добавки. Кількість інгредієнтів вказана на форму діаметром 20 см.
- Крупа манна - 220 грам
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 160 грам
- Крем - 30 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь і розм'якшіть при кімнатній температурі.
З'єднайте в глибокій мисці яйця і цукор. Збийте міксером до утворення білої піни.
Додайте м'яке вершкове масло і збийте все ще раз.
Додайте сир, сметану і знову збийте.
Додайте манку і розпушувач.
Збийте тісто до однорідного стану.
Змастіть форму для випічки маслом і посипте манкою. Перекладіть тісто і розрівняйте його лопаткою. Випікайте при 175 градусах близько 25-30 хвилин.
Сирний кекс без борошна готовий.
За бажанням можна посипати верх цукровою пудрою. Смачного!