Сирники з шоколадною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите сирники? І шоколад? Давайте з'єднаємо їх разом! ніжні, смачні, з хрусткою скоринкою ... Відкушувати - і рот наповнюється рідким шоколадом. Дітям точно сподобається такий сюрприз з начинкою!
Перед вами докладний рецепт, як приготувати сирники з шоколадною начинкою. Кількість манки залежить від вологості сиру. Її може знадобиться трохи більше. Хрустка паніровка з вівсяних пластівців не дозволить розвалиться сирники, і він залишиться соковитим. Подавайте такі сирники гарячими, щоб начинка залишалася рідкою і не застигла. Приємних вам клопоту на кухні!
- Сир - 600 грам
- Манька - 1/2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1 щіпка
- Шоколад чорний - 100 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)

Підготуйте необхідні продукти.

Сир, яйце, манку, цукор і ванілін перемішайте до однорідності. Відставте на хвилин 15 до набухания манки.

Тісто розділіть на однакові частини, скачайте кульки розміром з тенісний кульку.

З кожної кульки сформуйте коржик на долоньці, покладіть в центр квадратик шоколаду, кінець палиці. Сфорязикні сирники обваляйте в вівсяних пластівцях.

Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте кожен сирник по 3-4 хвилини з кожного боку до рум'янцю.

Викладіть сирники на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Смачного!