Сирники з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніше сирників придумати складно, а найбільший плюс для мене в тому, що в них немає муки, вона потрібна тільки для панірування. Сирнічкі виходять гарні, соковиті і мегавкусние!
З даної кількості продуктів виходить 7 великих сирників. Усередині соковиті, багато гарбуза, в міру солодкі. Цукора в рецепті не багато, але гарбуз прекрасно це компенсує. Чим більш насиченим колір гарбуза, тим солодше вона. Обов'язково відіжміть терту гарбуз від соку, використовуйте сир жирністю не менше 5-9%, тоді все буде смачно! Детальніше дивіться в моєму рецепті, я розповім і покажу, як приготувати сирники з гарбузом. Хай щастить!
- Сир (жирність 9%) - 250 грам
- Гарбуз мускатний - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кориця мелена - 2 щіпки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки (для панірування)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Сир розімніть виделкою з сіллю, цукром і яйцем.
3. Гарбуз очистите від шкірки, натріть на дрібній тертці, відіжміть від соку. Сік можна випити, для сирників він не знадобиться. Додайте до сиру гарбуз і корицю.
4. Перемішайте добре.
5. На тарілочку висипте борошно, мокрими руками скачайте кульку з сиру з гарбузом. Обваляйте в борошні обережно.
6. Смажте сирники на вершковому або рослинному рафінованому маслі, вогонь середній. Як тільки з'явилася золотава скоринка - сирники готові.
7. Подавайте сирники теплими зі сметаною, згущеним молоком або джемом.