Сирні крекери-рибки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати сирні крекери-рибки. У міру солоні і хрусткі. Нам знадобиться сир твердих сортів з жирністю не більше 50%. Ідеально підійде сир "чеддер" .
Сирні крекери люблять дуже багато. Їх можна схрумкать за чашкою чаю або келихом пива або додати до салату в якості прикраси. А готувати їх легко і просто. З мінімального набору продуктів у вас виходить повна миска крекерів. Для аромату і кольору можна додати гострий червоний перець. Для дітей виберіть солодку паприку.
- Чеддер - 150 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Борошно - 75 грам
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
- Вода холодна - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Вершкове масло наріжте кубиками.
Чеддер натріть на дрібній тертці. Помістіть сир, вершкове масло, борошно, паприку і сіль в чашу подрібнювача.
Пробивайте до тих пір, поки суміш не буде нагадувати крупнозернистий пісок.
Потім влийте холодну воду по 1 ст. Л., замісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильнику на 20-30 хвилин.
Розкачайте тісто в тонкий корж товщиною 0, 5 см. Постинаєте з тіста рибок, за допомогою зубочистки зробіть очі.
Викладіть крекери на деко, застелене пергаментом для випічки. Поставте запікатися в розігріту духовку при 180 ° С 15 хвилин. І подавайте хрустку випічку до столу!