Сирне тісто для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Хочу поділитися з Вами відмінним рецептом сирного тесту. Воно досить універсальне і дуже смачне в пирогах. А з начинкою Ви можете поекспериментувати самі.
Опис приготування:
Смачне, ніжне, повітряне сирне тісто не залишить байдужим жодного любителя випічки. Воно відмінно зберігається в холодильнику кілька днів. В якості начинки для такого тесту можна взяти яблука, груші, варення…
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
Розтоплене вершкове масло з'єднайте з цукром.
Додайте сир і яйце.
Додайте соду і ванілін. Всю цю масу добре пробийте занурювальним блендером, щоб не залишалося крупинок сиру.
Поступово підсипати муку і замісити тісто. Цього тесту вистачає на 2 невеликих пирога.