Сирне тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом можна приготувати м'яке, вологе тісто для пирога. Вибираючи сир віддайте переваги неперетравленої. Сухий зернистий сир може дати не приємні грудочки в процесі випічки.
Для тесту змішайте всі інгредієнти у високій зручній ємності, використовуйте його за призначенням. Варіант, як приготувати сирне тісто для пирога, допоможе вам з ніжною і корисною випічкою для всієї родини. Хай щастить!
- Сир - 150 грам
- Борошно - 300 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - За смаком
- Цукор - 75 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Рослинна олія без запаху - 100 мілілітрів
Підготуйте продукти для тіста. Відміряйте рідкі інгредієнти і зважте сипучі.
Візьміть глибоку зручну тару для тесту. З'єднайте в ній сир з цукром.
Влейте молоко, вилочкою ретельно перемішайте, щоб грудочки сиру розчинилися в молоці. Влийте рослинне масло - і знову перемішайте. Масло не повинно бути видно, воно добре з'єднується з масою.
Всипте ванілін, борошно і соду. Перемішайте тісто до однорідного стану.
Testo майже! Використовуйте його за призначенням. Воно прекрасно підходить в якості основи для фруктових або ягідних пирогів. Випікати при 180 градусах 35-40 хвилин.