Сирне печиво з цукатами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування сирного печива з цукатами. Смачне, тане в роті і дуже ароматне. Думаю, вам сподобається таке частування, та й ваші домочадці, і дітки будуть в захваті!
Моя мама дуже любить ці печива, ось я і вирішила поділитися з вами смачним, красивим і простим рецептом, який підкаже, як приготувати сирне печиво з цукатами. Впевнена, вам припаде до душі таке частування! Печиво прикрасить будь-яке застілля або скромні посиденьки з подружками. Спробуйте, вам сподобається!
- Сир - 400 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукати - 130 грам
1. Змішаємо окремо всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач і цукати. Будь-які цукати на ваш смак подрібніть заздалегідь ножів. Окремо ж перетираємо м'який сир з підталим м'яким маслом. Потім з'єднуємо ці суміші.
2. Ось приблизно така вийде маса.
3. Далі скачаємо тісто в два великих валика, кожен з них наріжемо кругляшками, як ковбасу. Випікаємо їх при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.
4. От і все! Готово!