Сирна запіканка з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сирна запіканка з крохмалем може бути відмінним десертом, не тільки смачним, але і красивим. У цьому я переконалася на дитячому святі і вирішила теж освоїти цей рецепт запіканки. Усім сподобалось!
Опис приготування:
Запіканка з сиру з крохмалем - відмінне дієтичне блюдо. Смачне і корисне. Сир беріть знежирений, а сметану краще брати 20%. Ягоди можна брати заморожені, тільки обваляйте їх в крохмалі, щоб він пов'язав зайву воду. Сирну запіканку з крохмалем можна робити у великій формі, краще силіконової. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок(3-тісто, 3-соус)
- Вершкове масло - За смаком (мастило)
- Ягоди - За смаком
- Полуниця - 150 грам (соус)
- Крем - 100 грам (соус)
Підготуйте продукти.
Яйця з цукром збийте в піну.
Додайте крохмаль, сметану, сир. Все перемішайте в однорідну масу.
Форми змастіть маслом і заповніть на 1/3 фруктами.
Заповніть інші формочки ягодами.
Наповніть формочки сирною масою і відправте в духовку.
Запікайте запіканку до красивого золотистого кольору.
Полуницю збийте в блендері зі сметаною і цукром.
Подавайте запіканку порційно, в формочках з полуничним соусом.
Смачного!